Producten0
Totaalprijs
Naar de bestelling

Workshops

Workshop Volwassenen

Iedereen weet hoe leuk het is om gezellig met een stel vriendinnen, zussen creatief bezig te zijn.

Dit kan ook met Heleen´s Sieradenhuis.nl! Voor een sieradenparty zijn onze kralenpakketten erg geschikt.
Elk kralenpakket is voorzien van een duidelijke werkbeschrijving en genoeg materiaal zodat je meteen met elkaar aan de slag kunt.

Lijkt het jou leuk om een workshop te volgen, dan kan dat ook bij Heleen´s Sieradenhuis.nl. Geef je op via het contactformulier of stuur ons een e-mail op info@heleenssieradenhuis.nl . Van te voren kun je bepalen welk sieraad je wilt maken. We werken met de kralenpakketten die op onze website staan, zodat je ook zelf kunt bepalen wat je wilt gaan besteden. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan!

De workshops worden gegeven op de door uw gewenste locatie!

Je kunt je individueel of met een groepje inschrijven voor een door ons georganiseerde workshop. Inlichtingen hierover via info@heleenssieradenhuis.nl

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost €5,- per persoon. Exclusief de kosten van het kralenpakket. Omdat wij zelf vanuit Ede werken wordt er in Ede geen reiskosten in rekening gebracht. Voor de workshops in andere plaatsen brengen wij 25 cent per kilometer aan reiskosten in rekening.

Workshop kinderen

Wil je eens een keer iets anders dan puzzeltocht of koekhappen tijdens een kinderfeestje? Wij organiseren kinderfeestjes met als thema:
Sieraden maken We hebben speciaal voor kinderen leuke kinderkralen in ons assortiment, waarmee ze onder begeleiding, leuke, sieraden kunnen maken. We werken met de kralenpakketten die op onze website staan, zodat je ook zelf kunt bepalen wat je wilt gaan besteden. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan! Daarnaast is het mogelijk om de kinderen een eigen fantasie ketting/armband te laten maken. Informeer naar de mogelijkheden!

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost €5,- per kind exclusief materiaal. Natuurlijk komen we graag bij de jarige thuis straal van +/- 35 km rondom Ede). Omdat wij zelf in Ede wonen is wordt er voor kinderfeestjes in onze woonplaats geen reiskosten in rekening gebracht. Voor feestjes in andere plaatsen brengen we 0,25 cent per kilometer aan reiskosten in rekening.

Mochten jullie te ver weg wonen en toch graag een workshop sieraden maken willen volgen?
Dan kun je ook prima de kralenpakketten met een duidelijke werkbeschrijving bestellen, zodat de kinderen zelf aan de slag kunnen!