Producten0
Totaalprijs
Naar de bestelling

Doorzoek Heleen's Sieradenhuis

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen!

Lintjesketting met parels €18,95

Lintjesketting met parels Een mooie parelketting met echte glasparels waar lint tussendoor is verweven. Dit maakt je sieraad bijzonder en origineel. Aan de ketting zit een verlengketting zodat iedereen deze sieraad om de hals past.

Kleur:
Bestel

Krinkelketting €14,95

Krinkelketting Deze krinkelketting is gemaakt van 2 meter draad met kralen. Hij valt licht en speels om de hals.

Kleur:
Bestel

Lange ketting €17,50

Lange ketting Deze mooie lange ketting is gemaakt van houten kralen. Lengte van de ketting is ongeveer 1,60 meter. De basiskleur is bruin (waxkoord) en de kralen zijn met diverse kleuren bewerkt.

Kleur:
Bestel

Pareltros aan jasseronketting €19,95

Pareltros aan jasseronketting Onderaan deze jasseronketting zit een tros parels. Ik heb hier een bijpassende armband en oorbellen bij.

Kleur:
Bestel

Ketting Mauve €19,95

Ketting Mauve De ketting Mauve is een ketting met 3 strengen. Diep paarse kleuren in combinatie met zwart en zilveren bedels. Heel mooi sieraad om te dragen.

Bestel

Gehaakte ketting €15,00

Gehaakte ketting Deze mooie zwart/grijze ketting is gehaakt met edelsteentjes.

Kleur:
Bestel

Nigella €18,95

Nigella Deze bijzondere ketting is een korte ketting waarin verschillende soorten jasseron verwerkt is. Hierdoor krijgt hij een aparte uitstraling.
Door de verschillende groene kralen wordt het een rustig geheel. Je kunt de ketting op ieder gewenste lengte maken. De maximale lengte is 52 cm.

Kleur:
Bestel

Parelketting €16,95

Parelketting Deze prachtige parelketting is gemaakt met frisse lente kleuren. De glasparels zijn in de kleuren aqua, wit en licht groen. Aan de sluiting zit een verlengketting, waardoor iedereen dit mooie sieraad past. Bij deze ketting ook prachtige oorbellen te bestellen.

Bestel

Ketting/Armband Zeepostelein €21,25

Ketting/Armband Zeepostelein De Zeepostelein is een feestelijke collier. Met prachtige groene kralen. Door de dubbele kapittelslot is het mogelijk om deze collier ook als armband te dragen.

Kleur:
Bestel

Ketting/Armband Zeepostelein €21,25

Ketting/Armband Zeepostelein De Zeepostelein is een feestelijke collier. Met prachtige parelmoer kralen. Door de dubbele kapittelslot is het mogelijk om deze collier ook als armband te dragen.

Bestel

Ketting Vlinderbloem €18,50

Ketting Vlinderbloem Een mooie volle trendy ketting. Deze ketting is gemaakt met matte glasparels en kralen. Een mooie sieraad om te dragen. In verschillende kleuren te verkrijgen.

Kleur:
Bestel

Ketting Anemone €19,50

Ketting Anemone Deze ketting heeft prachtige grote kralen in de kleuren blauw, zwart, helder en zilverkleur. Door het organzalint krijg je een bijzonder effect. Lengte ketting 50 cm + 6 cm verlengketting.

Bestel

Ketting Bosroos €22,85

Ketting Bosroos Een prachtige lange geknoopte ketting in de kleuren zwart, wit en zilver. Er zit een sluiting aan, waardoor je de ketting ook kort kan dragen. Lengte van de ketting is 130 cm.

Bestel

Ketting Veronica €16,95

Ketting Veronica Prachtige ketting. 3 rijen met chique paarse kralen. Geknoopt met een bruin koord. Een juweel om te dragen. Lengte van de ketting is 45 cm + 6 cm verlengketting.

Bestel

Blokjesketting €19,95

Blokjesketting Deze bijzondere ketting heeft 2 rijen met blokjes. Valt mooi in de hals. De lengte van de ketting is 38 cm. Met verlengketting 46 cm.

Kleur:
Bestel

Sprietenketting €35,00

Sprietenketting Een prachtige ketting met veel mooie en diverse kralen. Aan de uiteinden zitten pailletten. Een bijzondere mooie ketting die je met plezier zal dragen.

Kleur:
Bestel

Ketting Lavendel €39,95

Ketting Lavendel Een prachtige lange ketting. Deze heeft een totale lengte van 140cm. Mooie paarse rocailles met diverse paarse glaskralen . Vele variaties mogelijk met dit juweeltje

Kleur:
Bestel

Trendy ketting Hazelaar €23,95

Trendy ketting Hazelaar De Hazelaar is een trendy lange ketting in 3 lagen. De rustige groene- en zalmkleurige kralen afgewisseld met goudkleurige kralen, zorgen ervoor dat de ketting goed te combineren is bij vele outfits.

Bestel

Ketting Hortensia €23,95

Ketting Hortensia Een prachtige ketting in diep paarse kleuren. Tussen de kralen zitten korte strengen met rocaille verwerkt, dit geeft de ketting een bijzonder leuk effect. Lengte ketting 140 cm.

Bestel

Pyramideketting €23,95

Pyramideketting Een bijzonder mooi sieraad. Deze ketting zul je met plezier dragen. De pyramidekraal gecombineerd met de rocailles geven zo de ketting een bijzonder effect.

Kleur:
Bestel

Matthiola €20,95

Matthiola De Matthiola is een lange elegante ketting met een opvallende sluiting aan de voorkant. De lange ketting van ongeveer 80 cm heeft een sliertje onderaan van ongeveer 10 cm. In de ketting zijn diverse bruin- en natureltinten verwerkt. Met deze ketting voeg je echt iets toe aan je outfit.

Bestel

Creatieve kunstof sieraad €11,95

Creatieve kunstof sieraad Deze bijzondere sieraad is gemaakt met kunstof kralen. Het draad is van nylon. Door het haken krijg je bijzondere effecten.
Aan de sluiting zit een verlengketting.
Iedereen past dit prachtige sieraad. In elk gewenste kleurencombinatie te verkrijgen.

Kleur:
Bestel

verzilverde lange ketting €26,95

verzilverde lange ketting Een prachtige lange ketting. Er zijn diverse materialen gebruikt. Verzilverde stukjes ketting 6-hoekig, ovaal en vierkant. Limegroene glaskralen, glasparels en glaskralen in zilverkleurige metalen kralen. Lengte van de ketting is 90 cm.

Kleur:
Bestel

Lange ketting met jasseron €19,95

Lange ketting met jasseron Een prachtig sieraad. Er is gebruik gemaakt van diverse soorten materialen. Aan de jasseronketting zijn veel soorten groene kralen geketteld. Hier zijn ook bijpassende oorbellen bij. (zie oorbellen)

Kleur:
Bestel

Korrelketting €24,95

Korrelketting Deze prachte ketting is gemaakt van bijzondere kralen en rocailles. Hij valt mooi en plat in de hals.

Kleur:
Bestel

Vlinderbloem €18,50

Vlinderbloem Een mooie volle trendy ketting. Deze ketting is gemaakt met matte glasparels en kralen. Een mooie sieraad om te dragen. In verschillende kleuren te verkrijgen.

Kleur:
Bestel

Ketting Anjer €21,95

Ketting Anjer De Anjer is een volle ketting met vrolijke en frisse kleuren. De kleur is dieprood gecombineerd met parelwit en zalmkleur.

Bestel

Ketting Narcis €19,95

Ketting Narcis Een prachtige goud/geel kleurige ketting. Er zijn mooie glaskralen gebruikt. De ketting heeft een lengte van ongeveer 45 cm + een verlengketting van 5 cm.

Bestel

Ketting Azalea €20,95

Ketting Azalea De Azalea is een dieprode geknoopte ketting. De diversiteit van matte en glanzende kralen geeft de ketting diepgang. De ketting is geregen op rood leerkoord.

Bestel

Ketting Vlinderbloem €18,50

Ketting Vlinderbloem Een mooie volle trendy ketting. Deze ketting is gemaakt met matte glasparels en kralen. Een mooie sieraad om te dragen. In verschillende kleuren te verkrijgen.

Kleur:
Bestel

Ketting Sering €23,95

Ketting Sering De Sering is een feestelijke collier. De ketting bestaat uit de kleuren roze, parelmoer wit en paars/grijze facetkralen.

Kleur:
Bestel

Forsythia €22,95

Forsythia De Forsythia is een robuuste, lange ketting. Gemaakt met bijzondere kralen. Door de organzalint en satijnlint krijgt de ketting ook een chique uitstraling.

Bestel

Forsythia zwart €21,95

Forsythia zwart De Forsythia is een robuuste, lange ketting. Gemaakt met bijzondere kralen. Door de organzalint en satijnlint krijgt de ketting ook een chique uitstraling.

Bestel

Alyshia €39,95

Alyshia Een prachtige lange ketting. Deze ketting heeft een totale lengte van 140cm. Mooie oranje rocailles met glaskralen in bruintinten.

Kleur:
Bestel

Safira €39,95

Safira Een prachtige lange ketting. Deze heeft een totale lengte van 140cm. Mooie lichtblauwe rocailles met glaskralen in de kleuren blauw en groen. Vele variaties mogelijk met dit juweeltje.

Kleur:
Bestel

Monarda €21,95

Monarda Deze ketting ziet er feestelijk uit in roze tinten. De ketting ziet er kunstig uit, maar is toch eenvoudig om te maken!

Bestel

Ketting Ixia €21,95

Ketting Ixia Deze ketting heeft warme terracotta en bruine kleuren. Dit geeft een vintagelook. De ketting is één meter lang en geknoopt op zwart draad. Op een leuke manier is het grove jasseron verbonden met de geknoopte stukken. Hierdoor krijg je een leuk effect.

Bestel

Ketting Begonia €20,50

Ketting Begonia Een bijzondere jasseron ketting met warme goud/bruine kleuren. Het stukje ketting onderaan kan je losmaken. Zo kan je de ketting op 2 manieren dragen.

Bestel

Ketting Chloë €20,50

Ketting Chloë Mooie ketting in de verschillende kleuren groen en roze. Tussen de kralen zitten grove stukjes jasseron en schakels.

Bestel

Sering Ketting €23,95

Sering Ketting De Sering is een feestelijke collier. De ketting bestaat uit de kleuren parelmoer turkoois, afgewisseld met zeegroen, wit- en olijfgroen tinten. Lengte is ongeveer 45 cm + 5 cm verlengketting.

Bestel

Blauw Druifje €19,95

Blauw Druifje Deze ketting heeft een opvallende sluiting aan de voorkant. Erg hip door alle blauwtinten. De lengte van de ketting is 47 cm. Onderaan de ketting hangt een trosje van 6 cm.

Bestel

Muscari €21,95

Muscari Een prachtige ketting met verschillende kleuren wit. Afgewisseld met zilverkleurige elementen. Lengte 45 cm + verlengketting van 5 cm. Onderaan een mooi trosje van 5 cm.

Bestel

Mimosa €21,95

Mimosa Een mooie rood/zilverkleurige lange ketting. Past helemaal in het modebeeld van nu. Deze trendy ketting zal je met plezier dragen.

Bestel

Chelone €23,95

Chelone Deze kleurrijke ketting is gemaakt van 4 meter draad met kralen. Hij valt licht en speels om de hals.

Bestel

Nigella €18,95

Nigella Deze bijzondere ketting is een korte ketting waarin verschillende soorten jasseron verwerkt is. Hierdoor krijgt hij een aparte uitstraling.
Door de verschillende petrol kralen wordt het een rustig geheel. Je kunt de ketting op ieder gewenste lengte maken. De maximale lengte is 52 cm.

Kleur:
Bestel

Ringketting €23,75

Ringketting Een prachtige ketting met turkooise ringen.
De ketting bestaat uit de kleuren turkoois zwart en zilver. De ringen geven de ketting een leuk open effect en is ongeveer 93cm lang.

Bestel

Ketting Lelie €24,95

Ketting Lelie Ketting Lelie is erg trendy en origineel door de vele zilverkleurige buisjes.
Gecombineerd met de parels en de kristalkralen zorgt deze ketting voor een feestelijk effect. Deze ketting is op verschillende lengtes te dragen.

Kleur:
Bestel

Ketting Lelie €24,95

Ketting Lelie Ketting Lelie is erg trendy en origineel door de vele zilverkleurige buisjes.
Gecombineerd met de parels en de kristalkralen zorgt deze ketting voor een feestelijk effect. Je kan deze ketting op verschillende lengtes dragen.

Kleur:
Bestel

Ketting Lelie €24,95

Ketting Lelie Ketting Lelie is erg trendy en origineel door de vele zilverkleurige buisjes.
Gecombineerd met de parels en de kristalkralen zorgt deze ketting voor een feestelijk effect. Je kan deze ketting op verschillende lengtes dragen.

Kleur:
Bestel

Ketting Lelie (roze) €24,95

Ketting Lelie (roze) Ketting Lelie is erg trendy en origineel door de vele zilverkleurige buisjes.
Gecombineerd met de parels en de kristalkralen zorgt deze ketting voor een feestelijk effect.

Bestel

Ketting Vlinderbloem €18,50

Ketting Vlinderbloem Een mooie volle trendy ketting. Deze ketting is gemaakt met matte glasparels en kralen. Een mooie sieraad om te dragen. In verschillende kleuren te verkrijgen.

Kleur:
Bestel

Ketting Waterlelie €18,75

Ketting Waterlelie Een bijzondere leuke ketting. Gemaakt van buisjes en parels. Deze ketting is rekbaar waardoor hij om iedere hals past.

Bestel

Ketting Waterlelie €18,75

Ketting Waterlelie Een bijzondere leuke ketting. Gemaakt van buisjes en parels. Deze ketting is rekbaar waardoor hij om iedere hals past.

Bestel

Ketting Waterlelie €18,75

Ketting Waterlelie Een bijzondere leuke ketting. Gemaakt van buisjes en parels. Deze ketting is rekbaar waardoor hij om iedere hals past.

Bestel